Om mig

Min baggrund

Jeg er en ganske almindelige kvinde på 28 somre, født og opvokset i Svendborg på Sydfyn. Trods mange år i restaurant branchen har min kærlighed til træning og bevægelse altid fyldt mest. Jeg tog først en kokkeudannelse og derefter tjenerudannelse. Herefter arbejdede jeg en del år som tjener, samtidig med, at jeg færdiggjorde min uddannelse som personlig træner.

I dag lever jeg udelukkende af personlig træning. Min passion for mit arbejde er det vigtigste. Jeg har lovet mig selv altid at gøre det, som giver mig glæde og drivkraft. Min karriere som personlig træner startede i Fitnessdk på Fisketorvet, hvor jeg også var instruktør og underviste i henholdsvis; Functional, Mor/barn og Stram op/HIIT hold.

Et glad sind og en sund krop er et stærkt fundament for en god dag.


Min passion

Interessen for kroppen, sport og sundhed har altid ligget dybt i mig. Efter flere år med både håndbold og fodbold på divisionsniveau, valgte jeg endelig at følge drømmen og uddanne mig som personlig træner. Mit boldhjerte måtte desværre acceptere at stoppe, grundet en række skader.

Med en krop, der før var vant til hård fysisk motion, dagligt higer efter søde sager og med en kedelig tendens til at tage på, tog jeg kampen op for 5 år siden.

Jeg fandt styrketræning. Crossfit. Løb. Powerlifting. Vægtløftning. HIIT.
Og jeg blev nørd. Ekstrem tekniknørd.

Teknikken i træning fascinerer mig.
At man kan opbygge styrke, forebygge og undvige skader, at man kan nedbringe livstilsygdomme og samtidig få en høj livskvalitet.

Uddannelser

Eleiko Powerlifting kursus 2017
Certificeret KAATSU instruktør 2016

Børn & Overvægt, Fitness Institute 2016
EHFA certificeret Personlig Træner, Fitness Institute 2015
EHFA certificeret Fitness Instruktør, Fitness Institute 2015


hvorfor mig?

Personlig træning er for alle. Også for dig.
Det er vigtigt, at du føler dig hjemme i et fitness center, at du har en teknik, som ikke skader dig og ikke mindst, at du har motivationen. Nogen kender deres mål, når de kommer ind til mig, men der er også nogle, der ikke har et fast mål til at starte med – det finder vi så ud af sammen. For der er altid et mål. Og der er altid en plan.
Det er vigtigt for mig, at du er med til at lave denne plan, sætte delmål og fortælle mig, hvad der motiverer dig i hverdagen. På denne måde kan jeg bedst hjælpe dig i mål samt hjælpe dig med at få den livskvalitet, som du fortjener.