Om mig

Min baggrund

Jeg er en ganske almindelige kvinde på 29 år, født og opvokset i Svendborg på Sydfyn. Trods mange år i restaurant branchen har min kærlighed til træning og bevægelse altid fyldt mest. Jeg tog først en kokkeudannelse og derefter tjenerudannelse. Herefter arbejdede jeg en del år som tjener, samtidig med, at jeg færdiggjorde min uddannelse som personlig træner.

I dag lever jeg udelukkende af personlig træning. Min passion for mit arbejde er det vigtigste. Jeg har lovet mig selv altid at gøre det, som giver mig glæde og drivkraft. Min karriere som personlig træner startede i Fitnessdk på Fisketorvet, hvor jeg også var instruktør og underviste i henholdsvis; Functional, Crossfit, Mor/barn og Stram op/HIIT hold.

Et glad sind og en sund krop er et stærkt fundament for en god dag.


Min passion

Interessen for kroppen, sport og sundhed har altid ligget dybt i mig.
Efter flere år med både håndbold og fodbold på divisionsniveau, valgte jeg endelig at følge drømmen og uddanne mig som personlig træner.

Jeg stoppede med at dyrke håndbold og fodbold grundet skader.
Jeg havde behov for at finde en sport som jeg kunne holde til, der ville udfordre og udvikle mig- samt styrke mine “skader”.

Dette fandt jeg i Bodybuilding, Crossfit, Powerlifting og Vægtløftning.
Hurtigt fangede denne nye “sport” min interesse og jeg blev nørd. Ekstrem tekniknørd.

Det at bevæge kroppen bedst muligt, at blive udfordret fysisk og mentalt samt kunne mærke at man bliver stærkere, er drivkraften i mit arbejde som Personlig Træner.

Jeg elsker at se mine klienter udvikle sig for hver gang vi træner.
At høre dem fortælle om daglige udfordringer som bliver mindsket, grundet træning.
Dét driver mig. Det er mit mål som træner. At gøre din hverdag bedre, stærkere og sjovere!

Uddannelser

Eleiko Powerlifting kursus 2017
Certificeret KAATSU instruktør 2016

Børn & Overvægt, Fitness Institute 2016
EHFA certificeret Personlig Træner, Fitness Institute 2015
EHFA certificeret Fitness Instruktør, Fitness Institute 2015


hvorfor mig?

Personlig træning er for alle. Også for dig.
Det er vigtigt, at du føler dig hjemme i et fitness center, at du har en teknik, som ikke skader dig og ikke mindst, at du har motivationen. Nogen kender deres mål, når de kommer ind til mig, men der er også nogle, der ikke har et fast mål til at starte med – det finder vi så ud af sammen. For der er altid et mål. Og der er altid en plan.
Det er vigtigt for mig, at du er med til at lave denne plan, sætte delmål og fortælle mig, hvad der motiverer dig i hverdagen. På denne måde kan jeg bedst hjælpe dig i mål samt hjælpe dig med at få den livskvalitet, som du fortjener.