Klienter


Jeg har spurgt et par af mine klienter om hvad de synes om vores træning sammen. Nedenfor kan du læse om både nuværende og tidligere klienters erfaringer med mig.

Placeholder

Christine, Nordisk digitalchef og blogger


I forbindelse med mit bryllup ville jeg gerne strammes op og tabe nogle stresskilo – 10 måneder før dagen, startede jeg med at styrketræne selv, og lagde hurtigt mærke til Marlene i centret. Da jeg 5 måneder før brylluppet syntes at jeg var kommet så langt, som jeg kunne alene, besluttede jeg at give min træning et ekstra skub i form af en personlig træner. Jeg var ikke i tvivl om at det skulle være Marlene – som PT er hun fuld af positiv og motiverende energi. Der er peptalks og masser af opbakning, men ingen hidsige råberier eller shame. Her er ros for de små sejre, og ingen bebrejdelser for de små nederlag – kun nye værktøjer til at gøre det bedre fremadrettet. Med hjælp fra Marlene nåede jeg at rykke gevaldigt på fedt-procenten, smide de sidste genstridige 7kg og på min bryllupsdag følte jeg mig både smuk og bomstærk.


Placeholder

Sofie, Ministersekretær


Marlene er fuld af godt humør og har et smittende gå-på-mod, der altid har motiveret mig til at yde lidt ekstra. Hun forstår at lægge det rette pres under træningen, så jeg flytter mig, samtidig med at det stadig er sjovt at træne. Hun er super kompetent og god til at forklare fysiologien bag de enkelte øvelser, så jeg bliver mere opmærksom på at træne rigtigt og også får mest muligt ud af de enkelte øvelser. Hun har via træningen hjulpet mig igennem en knæskade og vist mig mange gode øvelser til, hvordan jeg kan træne, så jeg passer på mit knæ, samtidig med at der stadig er variation i øvelserne.

Placeholder

Marianne, Digital redaktør


At træne med Marlene har været med til at gøre det sjovt for mig at træne. Hun har lært mig, at jeg godt kan presse mig selv, og ikke mindst hvad der skal til, før der kan ske resultater. Det var været både motiverende, udfordrende og skidesjovt at have Marlene som træner.


Placeholder

Casper, Social Media Coordinator


Jeg startede hos Marlene, fordi jeg gerne ville smide nogle kilo. Vi fandt hurtig ud af, at en streng slankekur ikke var vejen frem da jeg havde prøvet dette før. Marlene er meget motiverende og dygtig til hendes job. Hun har været med til at jeg har fundet min træningsglæde, og hun er meget opmuntrende når man træner med hende. Marlene har hjulpet mig meget med kosten, og hjulpet mig til at tænke over hvad jeg spiser og hvilken indflydelse det har på min krop. Jeg kan helt klart anbefale Marlene.

Placeholder

Marion, Business Intelligence Manager


Marlene has helped me gain motivation and love for training. It’s always a pleasure to meet her and sweat hard in a good atmosphere. She always pushes me to my limit but is also listening to my body limits and weaknesses (bad lower back). I feel much more confident and better in my body since I started training with Marlene. Best coach ever 🙂


Placeholder

Anna, Pædagog


Kommer snart